Een paar nieuwtjes vanaf Nurmberg Speelgoedbeurs


Allereerst CMC die schaal 1/18 de Ferrari 156 Sharknose gaat uitbrengen. (zie foto) Dit is zo een beetje het meest gevraagde Ferrari model aller tijden. Ook gaat CMC met een 1958 Ferrari Testarossa uitkomen. Deze is vroeger al eens door Bburaggo uitgebracht maar CMC zal een stuk meer model en een stuk minder speelgoed worden.
Goed nieuws of slecht nieuws?
Schaal 1/18 Renault F1 auto's zullen niet meer door Hotwheels geproduceerd gaan worden maar exclusief door het Franse bedrijf Norev.

Minichamps gaat zich vooral richten op Valentino Rossi maar de Ayrton Senna F3 auto's lijken er ook eindelijk aan te komen.

Ixo, deze fabrikant stond op de beurs met voorbeelden van de Valentino Rossi rally cars die al lang geleden zijn aangekondigd.

Amalgam stond op de beurs met prototypes van de 1/43 A1 auto's van Engeland en Nieuw Zeeland welke ze in 2008 gaan uitbrengen. Raar dat sommigen Nederlandse webshops al verkondigen de Nieuw Zeeland auto uit voorraad te kunnen leveren.

Een paar nieuwtjes vanaf Nurmberg Speelgoedbeurs Een paar nieuwtjes vanaf Nurmberg Speelgoedbeurs Reviewed by GPworld on februari 09, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.