McLaren EM PEE VIER-ZES !
Amalgam heeft nu de McLaren Honda MP4-6 uit 1991 beschikbaar in de schaal 1/8. Gelimiteerd tot slechts 199 stuks (waarom geen 200?). Een mooie aanwinst voor diegene die ruimte heeft in zijn kast. Dit is de auto waarmee Ayrton Senna in Suzuka zijn 3e wereldtitel won.
Persoonlijk vind ik dit samen met de 1993 MP4- de mooiste McLaren's ooit. Juist omdat ze zo gestroomlijnd eruit zien. Breed, lang, slicks, V12 motor erin, geen endplates, barge boards, camera-stellages, hoge cockpit randen, semi-automatische versnellingsbakken, etc. Gewoon puur en snel !
Het model is na vooruitbetaling te bestellen. Klik
hier.
Tamiya, bekend van de bouwpakketjes, heeft een draagbare fotostudio uitgebracht. Volgende week in huis bij GPworld voor eigen gebruik. Voor klanten op bestelling leverbaar. Ideaal voor diegene die zijn verzameling mooi wilt fotograferen/ archiveren. Klik hier om naar de Tamiya site te gaan voor meer info/ foto's. Vaak worden mij professionele apparaten aangeboden maar die beginnen pas met euro 800,-. De verkoopprijs van de Tamiya versie euro 149,95, hier te bestellen. En aangezien deze draagbaar is kan die zo mee naar de camping!


Er is nu een foto ook beschikbaar van het uitgewerkte motorblok van de 1/18 Ferrari F2004 Career versie van Schumacher welke binnenkort uit zal komen. Er komen maar 3030 modellen van uit, dus sla je slag en bestel er alvast één hier! In principe is dat ook het laatste 1/18 Hotwheels model wat Hotwheels uitbrengt. Daarna gaan ze wel nog onder de Elite naam modellen uitbrengen.
McLaren EM PEE VIER-ZES ! McLaren EM PEE VIER-ZES ! Reviewed by GPworld on april 19, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.