Christijan Albers Audi !

Minichamps heeft gisteren aangekondigd het gehele 2008 DTM startveld in de schaal 1/43 uit te brengen. Bij gebrek aan belangstelling nemen we ze niet allemaal op voorraad. Bij interesse dus wel leverbaar.
De Futurecom Audi A4 van Christijan Albers komt uiteraard wel in de winkel. Aangekondigd voor kwartaal 4 2008, klik hier om alvast te bestellen.

Over Christijan Albers gesproken: Kort geleden kwam een man in de winkel die vroeg of Christijan ook aanwezig was. huh? Christijan? Hij had ergens gehoord dat Christijan Albers eigenaar van GPworld zou zijn. Nope, Nada, Noppes, dit is dus niet waar. Hij is alleen ooit langs geweest om te signeren.

Spark Models heeft gisteren een aankondiging gemaakt dat ze een serie gaan uitbrengen met alle Le Mans winnaars. In de schaal 1/43 en voorzien van speciale verpakking. De eerste die gaan komen zijn 1971, 1972, 1975, 1979 en 1994.

Ronnie Peterson
In de serie Photographic portrait boeken komt er na Gilles Villeneuve, Nigel Mansell en Jim Clark binnenkort een 4e deel uit; Ronnie Peterson. Het begint zo al een aardig mooie serie te worden. Klik hier om alvast te bestellen.

Gisteren is de nieuwe GPworld nieuwsbrief verstuurd. Klik hier om hem te bekijken.
Christijan Albers Audi ! Christijan Albers Audi ! Reviewed by GPworld on mei 17, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.