Exotic Green Rally
11, 12 en 13 Juli 2008 zal de Exotic Green Rally bij ons in de omgeving worden verreden.
Derhalve zal GPworld binnenkort ook als ticket verkooppunt worden aangestald.

Traditiegetrouw is men met de Exotic Green Rally verantwoordelijk voor één van ’s lands zwaarste rondes voor het Nederlandse rallykampioenschap, een tweedaags spektakel dat dit jaar op zaterdag 12 en zondag 13 juli plaatsvindt en waarvoor Etten-Leur opnieuw omtovert wordt tot start- en finish plaats. (Plus Sprint zondag 13 juli)

De West Brabantse rally-klassieker wordt al jaren gerekend tot de absolute top van ons land, niet in de laatste plaats omdat het wedstrijdparkoers tot het zwaarste behoort dat rijders hier onder de wielen kunnen krijgen. Velen vrezen de beruchte nachtproeven rond Achtmaal maar desondanks genieten ze ongekende populariteit en komt het gros van de deelnemers juist vanwege het zware karakter van die proeven naar deze wedstrijd.

Voorafgaand aan de twee dagen ploeteren over asfalt en door zand, wil de organisatie de vele fans een dagje langer vermaken en is daarom druk doende een fraai vrijdagavond programma in elkaar te zetten dat moet eindigen in een spetterend feest. Veel mag nog onbekend zijn - zoals de naam van de sponsor die garant zal staan voor het financieel steunen van het geheel - maar nu is al duidelijk dat ook voor wat betreft de vrijdagavond het woord spektakel absoluut op z’n plek is.

Dus voor weinig geld maar veel racespektakel kun je alvast 11,12 of 13 juni in je agenda noteren!

GPworld MovieCars
Binnenkort komt er een nieuwe vitrine in de winkel, compleet gevuld met filmauto's. Op dat gebied is natuurlijk genoeg te krijgen, Ghostbusters Ecto 1, Kitt, James Bond cars, Batmobiel's, Back to the Future, Austin Powers, Blues Brothers, Dukes of Hazard, Ricky Bobby, Herbie of zelfs de Mini van Mr Bean. Langzaam aan komen de modellen binnen. Klik hier voor het overzicht van de modellen welke nu binnen zijn.
Exotic Green Rally Exotic Green Rally Reviewed by GPworld on mei 10, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.