Minichamps


Volgende week komen de volgende Minichamps artikelen uit:

1978 Alan Jones, Williams FW06 in de schaal 1/43. Deze man/ papzak is de wereldkampioen F1 van 1980, welke nu bij de A1GP nog regelmatig in beeld is als seatholder van Team Australia. Klik
hier om te bestellen. Vergelijk die gigantische achtervleugel eens van de FW06 en de FW31. Zoveel verschil is er qua formaat niet eens te zien.
Verder komt volgende week de tweede coureur van McLaren uit. (McLaren: "wij hebben geen 1 en 2 status in ons team"), daarom nemen ze nu een duidelijk langzamere tweede coureur in dienst. Hopelijk kan Heiki volgend jaar wat meer strijd bieden. In de schaal 1/43 Heiki Kovalainen van de 2008 in de McLaren Mercedes MP4-23. Klik hier om te bestellen.
Daarnaast komt er volgende week nog een volksheld uit: De (voorlopig) laatste auto van Takuma Sato. De 2008 Super Aguri in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen.

A1GP Ferrari 2008 car
Amalgam is nog druk in de weer om met Ferrari rond te krijgen dat zij de Ferrari A1GP auto mogen uitbrengen. Daar Amalgam de rechten van A1GP hebben is het zo en zo uitgesloten dat Hotwheels de Ferrari A1GP gaat uitbrengen. Wat betreft Amalgam zijn ze klaar met onderhandelen met Ferrari en wachten ze nu op antwoord van Ferrari.

Tevens was er bij Amalgam een aanvraag geweest van de leiding van Superleague Formula om van elke uitvoering 10.000 stuks te laten maken. Na het verzoek van Amalgam om de helft vooruit te betalen hield het voor de mannen van Superleague Formula snel op.
Minichamps Minichamps Reviewed by GPworld on november 14, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.