aanbieding Valentino Rossi

Vandaag maar liefst drie presentaties van nieuwe Formule 1 auto's waarbij de Team Lotus auto vanacht al is gepresenteerd. Net als vorig jaar vind ik de Lotus weer helemaal geweldig!

Van 3 februari tot en met 8 februari is weer de speelgoed beurs in Nurnberg. Alle fabrikanten laten op die beurs een hoop nieuwtjes zien aan de hand van monster modellen. Dus eind van de week kunnen we wel weer het één en ander aan fotomateriaal verwachten van nog uit te komen modellen. Sommige fabrikanten gebruiken deze beurs om nieuwe modellen aan te kondigen. Deze beurs is een vakbeurs en bedoeld voor de handelaars en winkeliers. De laatste weken zijn we dan ook bedolven onder de uitnodigingen van elke leverancier met de vraag afspraken te maken. Bij zo een beurs denk je dan een hoop mooie dingen te zien bij bijvoorbeeld Minichamps, echter, bij de stand van Minichamps kom je helemaal niet binnen. Al zet je 3 ton per jaar om in Minichamps modellen, je mag het Minichamps heiligdom niet betreden.
In de aanbieding:
Van Valentino Rossi hebben we in de aanbieding in de schaal 1/12 de 2002 test bike, de Honda RC211V in mat zwart. Deze is hier te bestellen.

Dan gaan we nu wachten op de presentaties van de nieuwe Renault en de nieuwe Sauber.
aanbieding Valentino Rossi aanbieding Valentino Rossi Reviewed by GPworld on januari 31, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.