Best Models, aanbiedingen

Van de firma Best Models is onlangs nog een interessant model binnen gekomen in de schaal 1/43. Het is de 1962 Porsche Abarth met startnummertje 30 waarmee Ben Pon en Carel Godin de Beaufort deelnamen aan de 1962 editie van Le Mans. Klik hier om te bestellen.

Elk jaar versturen we best veel pakjes en bestellingen weg. Eigenlijk gaat dit altijd wel goed, de keren dat iets niet is aangekomen is over de laatste jaren maar een enkele keer voorgekomen. Af en toe met vertraging, maar aankomen doet het altijd. Juist ook de TNT post pakketservice is uiterst betrouwbaar. De spullen worden in bijna alle gevallen de eerstvolgende werkdag bezorgd. Over de constant stakende TNT brievenbuspost afdeling zijn we wat minder over te spreken. Voorgaande jaren geen problemen gehad maar alleen al in de laatste maand van 2010 zijn er tientallen poststukken pas na twee weken bezorgd waarvan er vier poststukken helemaal verdwenen zijn. Wat de oorzaak is, kerstdrukte of stakingen maakt niet uit want de spullen zijn gewoon foetsie. Dan hebben ze daar ook nog eens het lef om per 1 januari de tarieven te verhogen!
Het was niet zijn jaar. Wellicht heeft hij nog steeds de grootste lol gehad om een seizoen in de snelste race serie ter wereld rond te kunnen tuffen maar de resultaten vielen tegen. Het nieuwe seizoen kan alleen maar beter gaan. Voor de liefhebbers is de 2010 Michael Schumacher pet in de aanbieding. Bestel hem hier nu voor slechts euro 15,00
Een paar jaar lang heeft Red Line, onderdeel van Spark maar dan alleen maar Ferrari 1/43 modellen geproduceerd. Ergens in 2009 hield jammergenoeg Red Line op omdat de Ferrari licentie verviel. Leuk en mooi waren de concept modellen. Als gevolg van een ontwerpwedstrijd waren er een paar Ferrari modellen als concept ontworpen. Red Line bracht van deze de schaalmodellen uit. De Ferrari Millechili hebben we nu in de aanbieding. Van euro 109,95 voor euro 69,95. Klik hier om te bestellen.
Best Models, aanbiedingen Best Models, aanbiedingen Reviewed by GPworld on januari 17, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.