Blu Ray Set + Nieuwe Boeken

Gisteren is de Blu-Ray set van het 2010 MotoGP seizoen binnen gekomen. Deze set bestaat uit het 3-uur durende seizoensoverzicht in HD op zowel een Blu Ray schijf maar bevat ook gratis hetzelfde 3-uur durende seizoensoverzicht op een ouderwets DVD schijfje. Ongekende mogelijkheden want kunt hem dus op 2 plekken tegelijkertijd afspelen, mits je natuurlijk een DVD speler en een Blu Ray speler hebt. Of je knalt hem in de playstation! Klik hier om te bestellen.
Onlangs zijn er ook nog wat nieuwe boeken binnen gekomen. De eerste is The Unofficial Formula One Complete Encyclopaedia. Klik hier voor meer info/ bestellen. Het tweede boek is 60 Years of the Formula One Championship. Beide boeken samen zijn goed voor een slordige 600 pagina's leesplezier. Klik hier voor meer info/ bestellen.
Afgelopen week was van Spark Models de 1/43 Sauber C29 binnen gekomen. Betreffende de details is een 1/43 Spark Formule 1 auto toch net effe wat mooier afgwerkt als een Minichamps. De Sauber is nu beschikbaar van Spark maar Minichamps gaat hem ook uitbrengen. Het lijkt erop dat dit een reden voor Spark was om extra hun best te doen om het model zo mooi mogelijk te maken, wetende dat ze op dit Sauber model zullen worden vergeleken met Minichamps. Hieronder volgen wat detailfoto's.
Op de neus tussen startnummer 23 en het Burger King logo is ook goed de F-duct lucht inlaat te zien. De wielophanging is mooi afgewerkt met carbon fibre patroon.

Dit schitterende model van de 2010 Sauber C29 van Kamui Kobayashi is hier te bestellen.
Blu Ray Set + Nieuwe Boeken Blu Ray Set + Nieuwe Boeken Reviewed by GPworld on januari 12, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.