Dutch drivers!

De verzamelaars van Nederlandse Coureurs kunnen vandaag hun hart ophalen. Van Tom Coronel komen vanmiddag de twee 2009 Seat Leon's binnen in de schaal 1/43. Deze zijn geproduceerd door Ixo Models onder de noemer Auto Emocion.
De standaard Seat Leon, uitgevoerd in oranje/ witte livery is hier te bestellen.
De blauwe McGregor versie waarmee Tom in aktie kwam op het Okayama ciruit is hier te bestellen.

Van Tom Coronel is wel eens eerder een Seat Leon WTCC waggu uitgekomen maar als ik me het goed herriner was dat de 2007 bolide. Waarschijnlijk zijn volgend jaar de BMW modellen wat makkelijker verkrijgbaar.

Nu lijkt er na een radio stilte ineens zo en zo weer leven in de brouwerij te zitten bij Ixo Models. Een paar maanden lang is er niets van uitgekomen maar gisteren kregen we berichten dat we volgende week weer een nieuwe zending zullen ontvangen.
Voor de Dutch Driver verzamelaars zal bij deze zending de 2006 Corvette C6r van FIA GT op Spa Francorchamps er bij zitten van coureur Jos Menten. Tevens zal de 2009 Audi R10 van Christijan Albers dan binnen komen. Ook zal bij deze zending de Ixo versie zitten van de 2009 Peugeot 908 HDI - Winner Le Mans.

Deze ochtend komt er een ook nog een kleine zending binnen. Waaronder wederom voor de verzamelaars van Nederlandse rijders, de 2010 Audi R8 van Christiaan Frankenhout. Echter, dit model is gelimiteerd op slechts 500 stuks en is ondertussen uitverkocht aan de voor-reserveringen.
Welke dan zometeen weer opnieuw binnen gaat komen is de 2010 Corvette C6R waarmee David Hart deelnam aan de 24 uren van Le Mans. Klik hier om te bestellen.
Voor Johan komt zijn bestelde Eagle Gurney Weslake binnen van Dan Gurney welke is geproduceerd door True Scale Miniatures. Blijft een schitterend schaalmodel !
Voor de groep jongens die elk jaar de Wereldkampioen koopt komt zometeen in de schaal 1/43 de schitterende Ferrari F2007 van Kimi Raikkonen opnieuw binnen. Niet de versie van Hotwheels, maar de Elite versie welke echt goed gedetailleerd is voor een zacht prijsje. Klik hier om te bestellen.
Dutch drivers! Dutch drivers! Reviewed by GPworld on januari 20, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.