La Storia, drukwerk en lijst

Voor de spaarders van de Ferrari La Storia reeks is er nieuws te melden. Vanaf het begin van de serie in 2004 zijn er gemiddeld 6 per jaar uitgekomen, echter het laatste model is nu uitgekomen in oktober 2010. Duurt nu dus vrij lang voordat er een nieuw deel komt. Vanuit China is er antwoord gekomen, het volgende deel zal in Februari 2011 komen. Af en toe zijn er klanten die vragen of de serie gestopt is, nee dus.

Helemaal niet handig dat een winkel in 's-Hertogenbosch die weinig hier van verkoopt en dit blijkbaar niet meer in zijn winkel wilt hebben sinds begin 2010 tegen mensen verteld dat de serie gestopt is. Gelukkig kan ik hier in de winkel laten zien dat na het moment van deze informatie van de winkelier uit Den Bosch er gewoon ondertussen 6 nieuwe delen uitgekomen zijn.
Om de zoveel tijd hebben we wat nieuw drukwerk van GPworld, nieuwe visitekaartjes of flyers. Altijd leuk als een eigen creatie uiteindelijk hier wordt bezorgd en je je eigen kunstwerk op papier hebt. Zojuist zijn er nieuwe A4 flyers binnengekomen die komende periode in plaats van de visitekaartjes meegaan met de bestellingen.

Afgelopen weken was het een gekkenhuis in de winkel. Zoals elk jaar is december de topmaand. Niet alleen voor de kado's maar ook omdat heel veel mensen vrij hebben en dus de tijd hebben om langs te komen. Met een 13e maand, bonus of winstuitkering op zak wordt er dan ook helemaal makkelijk mooie spulletjes aangeschaft. Tussen de bedrijven door kwam ook Ho-Pin Tung nog even buurten. Sommigen hebben hem al in de winkel zien hangen maar toch leuk om nog even te tonen: Het 2010 team shirt van Ho-Pin:


La Storia, drukwerk en lijst La Storia, drukwerk en lijst Reviewed by GPworld on januari 05, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.