Leuk etentje

Gisteravond komt van een vriend van me het volgende SMS-je binnen: "Zit in Frankrijk. In een restaurantje. En naast ons zitten jacques villeneuve en olivier panis! Omg!

Dat is wel leuk eten zo als nietsvermoedende racefan!
Gisteren is er nog het één en ander binnen gekomen aan modellen. Zo is in de schaal 1/18 de 2010 McLaren Mercedes Showcar van Jenson Button nu leverbaar. Deze is hier te bestellen.
In de schaal 1/43 is de 1990 Larrousse Lamborghini Lola LC90 van Eric Bernard binnen gekomen. Dit model en coureur stammen nog uit de tijd dat Frankrijk nog serieus meespeelde in de Formule 1. Alle Franse coureurs en teams, motorleveranciers zijn allemaal verdwenen. In die tijd was dat wel anders, helemaal in de F3000 waar eigenlijk in die paddock alleen maar Frans of slecht engels werd gesproken. Deze kleurrijke auto is hier te bestellen.
Gisteren zijn van Valentino Rossi in de schaal 1/8 nog een aantal kleine helmpjes binnen gekomen. Geen nieuwe helmpjes maar gewoon een aantal die we de laatste weken niet meer op voorraad hadden. Klik hier om het overzicht te bekijken.
Leuk etentje Leuk etentje Reviewed by GPworld on januari 22, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.