Nieuwe start

Names de gehele crew van GPworld : Beste wensen voor 2011.

De komende week kunnen we de balans opmaken en 2010 afsluiten. Een crisisjaar waarin 2 leveranciers zijn gesneuveld, een paar zolderkamer webshops zijn opgehouden te bestaan en er een gelukzoeker met een nieuwe winkel is begonnen. Einde van het jaar is het altijd extra druk in de branche, zo ook in 2010 waarbij het ondertussen traditie is geworden dat er een groepje klanten helemaal uit Frankrijk naar de winkel komen. Het blijft bijzonder dat mensen zulke grote afstanden afleggen om de hobby uit te oefenen.

Naar verhouding zijn er afgelopen jaar weinig modellen van de vele aankodigingen ook daadwerkelijk uitgekomen. Als het hele zooitje nou lekker in 2011 allemaal uitkomt dan zal dit een goed jaar gaan worden.
Eind van het jaar kwamen er op de valreep nog net nieuwe model aankondigingen binnen. In de schaal 1/18 gaat de fabrikant True Scale Miniatures de Japanse Grand Prix versie uitbrengen van de 1976 Tyrrell P34 6-wieler. Zowel van Jody Scheckter als van Patrick Depailler gaat dit model komen. Klik hier om te bestellen.
Nieuwe start Nieuwe start Reviewed by GPworld on januari 03, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.