Ducati en Minichamps

Gisteren is door de firma Maisto het eerste Ducati model van Valentino Rossi aangekondigd. Deze is dan ook meteen maar in een groot formaat aangekondigd: schaal 1/6 !. Op de Minichamps uitvoering kunnen we hoogstwaarschijnlijk 2 jaar op gaan wachten, maar ondertussen voor een prikkie (euro 32,50) is dit al een leuk groot hebbeding. Klik hier om te bestellen.
Vandaag komt in de schaal 1/18 de door Kyosho geproduceerde Honda NSX binnen. Deze auto is met behulp van de expertise van Ayrton Senna als Honda rijder ontwikkeld begin jaren 90. Dit model, in de kleur rood waarin talloze filmpjes van Senna te vinden zijn, is hier te bestellen.

Gisteren is ook de Minichamps uitleverlijst van Februari-Maart uitgekomen. Om maar even de highlights op te sommen:
De nieuwe 2011 katalogus van Minichamps komt eraan, deze dikke begin van het jaar boek is hier te bestellen. Het door Kotobukiya in de schaal 1/6 geproduceerde beeld van Ayrton Senna in Brazilie 1991 pose, welke wordt gedistribueerd door Minichamps komt er ook aan. Klik hier om te bestellen.
Het is nog steeds een verrassing maar ook de dubbele set van Valentino Rossi en Jorge Lorenzo als Barcelona 2009 uitvoering komt eraan. Behalve bovenstaande foto is er nog niets bekend hoe het eruit zal zien. Maar wellicht dat er deze week op de beurs van Nurnberg een tipje van de sluier zal worden opgelicht. Gelimiteerd op 2009 stuks, hier te bestellen.
Zowel van Colin Edwards als van James Toseland zullen de 2009 Yamaha YZR M1's uitkomen in de schaal 1/12. Deze zijn hier te bestellen.
Van niemand minder dan Mika Hakkinen komt de 1998 McLaren Mercedes MP4-13 in de schaal 1/43 als onderdeel van de World Champions Collection. Klik hier om te bestellen.
Ducati en Minichamps Ducati en Minichamps Reviewed by GPworld on februari 02, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.