Meer foto's vanuit Duitsland


Vandaag nog wat meer highlights van samples die op de Nurnberg Spielware Messe staan. De 1/18 Ferrari transporter zou door CMC eigenlijk in het laatste kwartaal van 2010 uitgekomen zijn maar was doorgeschoven naar het 1e kwartaal van 2011. We wachten met spanning af. Ziet er iig schitterend uit.
Van de firma Norev zitten we er al een tijdje op te wachten. Deze 2009 Le Mans Aston Martin Lola 3-delige set moet ook nog steeds uitkomen.
Ook van Brumm verwachten we nog steeds het Ferrari setje diorama + vrachtwagen die samen met Old Cars zal worden uitgebracht.
Spark had een tijdje geleden aangekondigd dat ze in de schaal 1/43 de Lotus T127 in de uitvoering van de 2010 Valencia Grand Prix zouden gaan uitbrengen (500 markeringen op de auto)
Ook staat er op de beurs een diorama set van Spark. Voor de rest weinig info van bekend op dit moment. Ziet er wel stoer uit.
Van Elite is er in de schaal 1/18 een schaalmodel te zien van de Ghostbusters Ecto 1 die nog in opbouw is. Leuk om te zien hoe de eerste sample er zo uit ziet. De vorm zit er al in!
Meer foto's vanuit Duitsland Meer foto's vanuit Duitsland Reviewed by GPworld on februari 07, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.