Nieuwe aankondigingen Valentino Rossi

Gisteravond rolden er nieuwe aankondigingen van Minichamps binnen. Van Yamaha is er ooit slechts één testmotor door Minichamps uitgebracht. Deze is ondertussen heel zeldzaam. Daarna wilde Yamaha geen schaalmodellen meer op de markt van testmotoren, alleen modellen van volledige liveries. Bij Ducati denken ze er (net als bij Honda) anders over want de eerste twee Ducati testbikes zijn gisteren aangekondigd.
Als eerste in de schaal 1/12 de Ducati Desmosedici met carbon effect. Deze motor werd gebruikt om de Big Bang engine te testen. Deze is hier te bestellen.

De tweede motor is ook in de schaal 1/12, de Ducati Desmosedici. Deze motor had de "screamer" engine. Deze Ducati is hier te bestellen.

Dan is er nog van de 2010 Valencia test een nieuwe Valentino Rossi figuur aangekondigd in de schaal 1/12. De houding is nog niet bekend gemaakt. dit poppeke is hier te bestellen.

Dan nu iets heel ongeloofwaardigs in de aankondiging: De bovenstaande modellen staan aangekondigd voor kwartaal 3 van 2011. Zullen we er maar alvast een jaartje bij optellen, Minichamps kennende?

Deze week is er niet zo heel veel nieuws uitgekomen maar zijn wel de voorraden weer aangevuld. Zo zijn de volgende modellen opnieuw weer leverbaar:
Ferrari La Storia serie, alle delen, nummer 1 t/m 25 uit voorraad leverbaar. Klik hier.
Tom Coronel, beide 2009 uitvoeringen van Seat Leon weer op voor. Klik hier.
Christijan Albers 2007 Spyker weer opnieuw binnen. Klik hier.
Christijan Albers 2006 Midland weer opnieuw binnen. Klik hier.
Ayrton Senna 1985 Lotus weer opnieuw binnen. Klik hier.
Michele Alboreto 1983 Tyrrell, opnieuw leverbaar. Klik hier.
March 751 van Lombardi opnieuw binnen. Klik hier.
De 1977 Wolf Ford van Jody Scheckter opnieuw hier te bestellen.
De 1977 March 761 van Alex Ribeiro is hier te bestellen.
De 2007 Earth Car van Jenson Button is hier te bestellen.
De 1991 Senna-Mansell Taxi is hier te bestellen.
In de schaal 1/18 is de 2010 Renault R30 Robert Kubica showcar weer opnieuw aanwezig. Geproduceerd door Minichamps. Deze is hier te bestellen.
Nieuwe aankondigingen Valentino Rossi Nieuwe aankondigingen Valentino Rossi Reviewed by GPworld on februari 25, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.