Red Bull en Bertby

Er zijn verschillende mensen die alles wat los en vast zit verzamelen van Red Bull. In GPworld's klantenkring voornamelijk dus schaalmodellen in de livery van het bekende energie drankje. In de nieuwste katalogus van Spark models staat in de schaal 1/43 de 2008 Mini van Red Bull aangekondigd. Dit auto's kom je vaak bij evenementen of bij Formule 1 wedstrijden tegen met vaak twee blonde mokkels die wat blikjes uitdelen. Wanneer dit model komt is nog niet bekend maar voor de Red Bull verzameling wel weer een leuk hebbedingetje. Klik hier om te bestellen.
Belangrijke tip!
Heel veel verzamelaars zijn in het bezit van de Ikea Bertby hangvitrines om de verzameling in ten toon te stellen. Helaas heeft Ikea dit kastje uit het assortiment gehaald. Jarenlang verschijnen er in de emailbox van Gpworld diverse foto’s van verzamelingen, vaak geplaatst in het welbekende zweedse kastje. Onduidelijk waarom Ikea zo een succesvol kastje niet meer verkoopt. Er zijn ook redelijk wat mensen die voor dit kastje wat glasplaatjes bij hebben laten snijden om zo meer modellen kwijt te kunnen. Maar dan mis je nog de pinnetjes/ houdertjes om de glasplaatjes te bevestigingen.

Nu komt het. Opletten. Tip van het huis! Via de website van Ikea kun je contact opnemen met de klantenservice. Na wat heen en weer gemail, kun je een envelopje vanuit Zweden toegezonden krijgen met de desbetreffende pinnetjes. Uitstekende service.
Helaas raakt alsnog dat kastje een keer vol. Als we nu met z’n allen de Zweedse gehaktballetjes en hotdogs boycotten zullen ze uiteindelijk niet anders kunnen dan toe te moeten geven om de Bertby weer in ere te herstellen! Liefst ook weer terug in het oude vertrouwde Rij6 Vak26 want dan hoeven we niet meer heel die winkel door te lopen. (behalve naar de gehaktballetjes en hotdogs dan)
Red Bull en Bertby Red Bull en Bertby Reviewed by GPworld on februari 26, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.