Rossi, Lorenzo set, Lotus, Alaaf

Compleet tegen de verwachtingen in is de 2009 Rossi / Lorenzo set in Nederland en omringende buurlanden meteen uitverkocht. De set is gelimiteerd op 2009 stuks. Helaas krijgen we maar net genoeg exemplaren binnen om de reserveringen uit te kunnen leveren dus de set zal niet meer te koop worden aangeboden in de winkel. De afgelopen maanden hebben heel veel vaste Rossi verzamelaars aangegeven deze set niet te nemen omdat aartsrivaal Jorge Lorenzo onderdeel van dit artikel is en deze set niet echt past bij de Rossi verzameling. Ook zijn de Rossi verzamelaars al in het bezit van de 2009 Rossi Yamaha waardoor je deze dus dubbel in je bezit zou krijgen.
Desondanks liepen de reserveringen toch wel langzaam op want de set is immers toch wel heel speciaal. Des te groter was de verbazing dat de set dan toch compleet uitverkocht is bij de Minichamps leveranciers en iedereen elkaar aan het bellen is of er nog wat te regelen valt. Leuk is te zien dat de doelgroep niet alleen maar bestaat uit specifieke Valentino Rossi verzamelaars maar een aantal “algemene” motorrace fanaten hebben deze set ook gereserveerd.

Voor de mensen die de set hebben gereserveerd, die kunnen alvast ruimte in de kast maken want deze week komt de set binnen.

Spark, Lotus T127
We zitten al een tijdje in spanning te wachten op de 1/43 2010 Formule 1 Lotus T127 modellen van Spark Models. Deze modellen zullen 2 maart de fabriek in China verlaten en in de derde week van maart hier beschikbaar zijn. Bij dezelfde zending zal dan de tweede produktie aanwezig zijn van de Virgin Formule 1 auto's. Voor de Lotus modellen zijn er al heel veel reserveringen. Wil je deze ook niet mislopen, bestel dan Kovalainen hier en Trulli hier.

Alaaf!
Maandag 7 maart 2010 is de winkel gesloten. Komend weekend staat de carnaval weer voor de deur. Zelf lopen we als import barbanders nog steeds niet rond als clown maar maandag 7 maart dus wel de winkel gesloten.
Rossi, Lorenzo set, Lotus, Alaaf Rossi, Lorenzo set, Lotus, Alaaf Reviewed by GPworld on februari 28, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.