Senna en Brumm

Van Ayrton Senna is in Japan weer een speciaal model verschenen, een tijdje geleden. Stiekem brengt Minichamps aan alle kanten modellen uit alleen voor de reguliere markt komt er vrij weinig. Afgelopen November werd in Japan in beperkte oplage een special edition verkocht van de Senna McLaren MP4-6 uit 1991 in de schaal 1/43. In een éénmalig verpakking onder de catagorie Senna 50 jaar.
Van de combinatie Brumm en Old Cars komt eind maart/ half april, dit jaar welteverstaan, de 1981 Ferrari Race Transporter set van Villeneuve en Pironi binnen. Ook hebben we een aantal kleine accesoires besteld die bij deze set horen, figuren, banden, T-car, etc. Bovenstaande afbeelding kregen we gisteren binnen waar al een beetje meer op te zien is hoe de set eruit ziet, athans de verpakking. Dus nog ff geduld voordat deze set gaat komen !

De laatste tijd komen er steeds vaker verzoeken om spullen te ruilen in de winkel. Even voor de duidelijkheid als ik het even opzoek op internet:
[zelfstandig naamwoord]• gebouw waar je dingen kunt kopen. Let op: Spelling (deels) uit 1864: m. (-s), goederen-verkoopplaats, huis of gedeelte van een huis waar voorwerpen te koop zijn.

Er wordt in de betekenis van het woord dus niet gesproken over ruilen. Wat zou het nut voor mij zijn om de oude zooi van iemand terug te nemen en te ruilen tegen nieuwe spullen? Waar moeten de rekeningen dan van betaald worden? Of gaan we dat ook oplossen met ruilhanden? Zullen ze er bij Essent in trappen om een maand energie te leveren in ruil voor spullen?

Vorige week kwam het verzoek om het eerder uitgebrachte Senna beeld te ruilen tegen het nieuwe beeld ! Er zijn dus mensen die dit serieus vragen. Ik ga straks ook met mijn oude brood naar de supermarkt, kijken of ik het kan ruilen tegen een vers brood. Dan heb ik ook nog een oude fiets staan, kijken of ik daar dan een nieuwe fiets mee kan aanschaffen.

Voor iedereen die heilig geloofd in ruilhandel is er op internet iets genaamd "Marktplaats". Verkoop daar je spulletjes en koop van de opbrengst nieuwe spulletjes. Bij GPworld wordt gek genoeg alleen geruild tegen liquide middelen.

Om met de woorden van een befaamde guru van de ruilfianistische wijsheid af te sluiten: "van ruilen komt huilen"
Senna en Brumm Senna en Brumm Reviewed by GPworld on februari 23, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.