Spyker en CART

Nog niet zo lang geleden was er in de Formule 1 een Nederlands Formule 1 team aktief, een hoop Nederlandse sponsoren en een aantal Nederlandse Formule 1 coureurs. Dat lijkt nu allemaal al zo lang geleden want heel veel is er niet van over gebleven. In de winkel hebben we nu het één en ander van Spyker in een vitrine ingericht. Toch wel mooi, al dat oranje!
Van jaren 90 tot ongeveer 2002 waren de Amerikaanse CART races vaak mooier en spannender als de Formule 1. Schitterende auto's waarbij het meer op de coureur aankwam. Een hoop mooie liveries, zoals de Kmart van Andretti, de Players Forsythe van Greg Moore, de Marlboro Penske, de Target Ganassi, de PacWest van Blundell, de Kool Green livery en zo nog een hoop. In de gang achter de winkel, de route naar het toilet hangen nu ingelijst een aantal crew shirts. (Ganassi'98 , Forsythe '97, Forsythe '01 en Walker '97) Dat zijn al kunstwerken op zich waarbij elke kleine sponsor er echt opgenaaid is.
Dus in het vervolg is het een soort memory lane, Rijsbergse Gasoline Alley richting de WC. Er moet nog een vitrinekastje komen die gevuld kan worden met 1/18 CART modellen.





Spyker en CART Spyker en CART Reviewed by GPworld on februari 22, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.