Lotus T127

Gisteren kwamen van Spark Models in de schaal 1/43 de 2010 Lotus-Renault's T127 binnen van Heiki Kovalainen en Jarno Trulli. Nu was ik altijd al enthousiast over de echte wagen; mooie livery, groen geel combinatie erg mooi. Over het schaalmodel kan ik ook alleen maar enthousiast worden.
In de schaal 1/43 is dit wederom een meesterwerkje van Spark Models. Alle kleine details zijn net als op de andere Formule 1 modellen aanwezig, knopjes op het stuur, het kleine vleugeltje bovenop de achtervleugel en een zeer gedetailleerd figuurtje achter het stuur.
Een leuk detail is Spark, in tegenstelling tot de uitgaven van Minichamps, geen standaard verpakking voor de Formule 1 modellen gebruikt maar deze afstemt op de kleuren van het team. De modellen die hiervoor uitgebracht waren hadden dat ook waarbij de Sauber verpakking wit was, de HRT verpakking donkergrijs met een geel/ rode belijning en de Virgin verpakking was zwart met rode tinten. Nu heeft de Lotus dan ook zijn eigen verpakking, de groen/ gele en witte Lotus kleuren.
De 2010 Lotus modellen zijn te bestellen via de website van GPworld. De Heiki Kovalainen versie is hier te bestellen en de Jarno Trulli versie is hier te bestellen.
Lotus T127 Lotus T127 Reviewed by GPworld on maart 12, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.