Mario Andretti en opruimen!


Van True Scale mMiniatures is al een tijdje geleden in de Signature 1/43 serie de 3-car set aangekondigd van 1978 wereldkampioen Mario Andretti. Deze presentatie set bestaat uit de 1977, 1978 en 1979 Lotus F1, met de Typenummers 77, 78 en de 79. Het leuke is dat deze set dan ook door Mario himself is gesigneerd. De set is aangekondigd voor September (dit jaar welteverstaan) Alhoewel we aangekondigde levertijden van schaalmodellen fabrikanten vaak maar met een korreltje zout moeten nemen. Klik hier om te bestellen.
Tijd om op te ruimen. Van alle spullen die hier binnenkomen worden de lege dozen op een stapel gegooid. Alle bubbeltjes folie en piepschuim blokjes worden bewaard en weer opnieuw gebruikt voor het versturen van de pakketjes. Het is helaas te gemakkelijk om de lege dozen letterlijk op de stapel te gooien. Zometeen eerst maar eens aan de slag om een beetje orde te scheppen:
Voor de mensen die hier dus nooit geweest zijn. Dat is dus niet de winkelruimte maar de ruimte een stuk verder achter de winkel!
Mario Andretti en opruimen! Mario Andretti en opruimen! Reviewed by GPworld on maart 17, 2011 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.