2014 kalender week!

Deze week komen de eerste kalenders van 2014 binnen. Als eerste verwachten we de 2014 Valentino Rossi kalender in A3 formaat. We hebben er niet zo heel veel van besteld want afgelopen jaar hebben we er heel veel van overgehouden. Nu hebben we drie kwart minder besteld. Op=Op en hier te bestellen.

Van de MotoGP hebben we ook de algemene 2014 kalender. 30x30 cm


De McLaren 2014 en de Ferrari 2014 kalenders zijn ook binnen. 30x30 cm


Daarnaast komt deze week ook de kalender “Best of Formula 1 2014” binnen. Formaat van deze is 39x30 centimeter en is dan ook nog eens de goedkoopste.

Klik hier voor het overzicht van de kalenders.

Op de website hebben we een categorie aangemaakt onder de noemer “Rush”, waaronder alle gerelateerde Hunt/ Lauda artikelen te vinden zijn. We hopen straks dan ook de DVD’s en de Blu Ray’s van de film Rush te gaan verkopen. We wachten nog op antwoord van de producent/ uitgeverij.

Toen de Senna film uitkwam hadden we met Universal wat moeilijkheden. Ondanks dat we ver van te voren destijds de Senna film besteld hadden werd onze bestelling bij uitleveren een week opgeschoven omdat de voorraad op was. Navraag leerde ons dat zodra de grote klanten (Free Record Shop) besluiten dat ze meer willen, dit ten koste van de kleinere klanten gaat.

Uiteindelijk hadden ze na hoop herrie schoppen het wel opgelost bij Universal, maar toch. Bij het faillissement van Free Record Shop kwam dan nog naar buiten dat ze een 90 dagen betaling termijn hadden afgedwongen bij de leveranciers en uiteindelijk door faillissement helemaal niet meer betaalden. Dan had je toch beter de kleinere winkeliers kunnen voorzien, die je nota bene risicovrij vooruit laat betalen en een zelfs hogere prijs als Free Record Shop laat betalen.
2014 kalender week! 2014 kalender week! Reviewed by GPworld on oktober 08, 2013 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.