Afbeeldingen Minichamps James Hunt

Het is jammer dat de schaalmodellen altijd zo lang duren. Dan wordt er een film gemaakt over James Hunt en Niki Lauda, dan kan je als Minichamps zijnde daar mooi op inspelen zou je denken. En inderdaad in zowel de schaal 1/43 als de schaal 1/18 kondigde Minichamps een heruitgave aan van de 1976 McLaren M23 van James Hunt. Jammergenoeg tegen de tijd dat het model in de winkel beschikbaar is, is de hype van de film al weer voorbij. In ieder geval zijn dit de eerste foto’s van de 1/18 versie die gaat komen:
In de schaal 1/43 is door Spark Models een paar maanden geleden van Rubens Barrichello de 2010 Williams Cosworth FW32 uitgebracht in de uitvoering van de Spaanse Grand Prix. Dit model is ondertussen uitverkocht. Binnenkort (als goed is komende vrijdag) komt van Nico Hulkenberg dezelfde auto uit, echter in de uitvoering van de Braziliaanse Grand Prix. Leuk detail is dat de auto van begin van het seizoen naar het einde van het seizoen behoorlijk veranderd is:
 De bovenste is de 2010 Spanje uitvoering van Barrichello en de onderste afbeelding is de 2010 Brazilië uitvoering van Hulkenberg.


Afbeeldingen Minichamps James Hunt Afbeeldingen Minichamps James Hunt Reviewed by GPworld on februari 05, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.