Aparte foto's Ayrton Senna

De laatste weken zijn we een paar apart foto's op het wereldwijde web tegengekomen van Ayrton Senna die we niet eerder hebben gesignaleerd en afwijken van het normale.

Zo is Alain Prost langgekomen met de helm op zijn hoofd van teamgenoot Ayrton Senna. Deze foto is genomen tijdens een promotie fotosessie op het circuit van Jacarepagua in Brazilië 1989. Uiteraard was 1989 juist het jaar dat de emoties tussen beide aartsrivalen een nieuw hoogtepunt had bereikt. Eind van het seizoen vertrok Prost dan ook naar het team van Ferrari. Dan vraag je je af hoe zo een foto sessie begint.....zal Alain worden gebeld met de mededeling dat een Senna promotie filmpje willen maken maar dat Senna vakantie aan het vieren is en of hij dan even met de helm van Senna kan rondrijden?

Een andere aparte foto die we in zijn gehele loopbaan niet eerder zijn tegengekomen is de afbeelding van Senna met baard. Kan gebeuren natuurlijk als je geen zin hebt om te scheren maar nooit eerder gezien bij Ayrton.


Tot slot, Senna die in zijn Marlboro McLaren kloffie waarschijnlijk een stoeltje al laat aanmaken in de Williams, in de Camel kleuren. Officieel was Senna dan ook vrij van contract op 31 december 1993 om naar Williams te gaan. Door de gebonden contracten reed hij immers op het kartgala in Bercy in december niet met Elf reclame. Toch blijkbaar al stiekem bij Williams op de koffie geweest blijkbaar.
Aparte foto's Ayrton Senna Aparte foto's Ayrton Senna Reviewed by GPworld on november 03, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.