Nieuwe Spark Afbeeldingen, Uitverkocht en nieuw Rossi helmpje

Van Spark hebben we een paar nieuwe afbeeldingen ontvangen van Abu Dhabi modellen. Van Bottas en Massa gaat de 1/43 Williams FW36 komen in de Martini-loze livery en van Lewis Hamilton gaat in zowel schaal 1/43 als schaal 1/18 de Mercedes W05 in Abu Dhabi versie komen.
Gisteren eind van de middag is in de schaal 1/43 de 2014 Ferrari F14T van Fernando Alonso binnen gekomen. Dit model is nu compleet uitverkocht aan pre-orders en bestellingen die gisteren nog binnen kwamen. Over een paar weken komt de Kimi Raikkonen versie hiervan en daar hebben we nog een aantal van over en zijn hier te bestellen.

Lastig, op het moment dat wij onze aantallen bepaalden (gokten) aan het begin van het seizoen gingen we er nog van uit dat Raikkonen een enorm grote groep supporters had. Na zo een belachelijk slecht seizoen van The Iceman zijn er toch een hoop mensen overgestapt naar Alonso. Ook afgelopen zomer in verkoop van de Ferrari kleding merkten we al dat de Raikkonen groep nauwelijks kochten.
Van Valentino Rossi is bij Minichamps de helmpjes machine weer overuren aan het draaien. Vandaag komt er een nieuwe helmpje binnen: 2010 Ducati test helm van Valencia. Hier te bestellen.

Nieuwe Spark Afbeeldingen, Uitverkocht en nieuw Rossi helmpje Nieuwe Spark Afbeeldingen, Uitverkocht en nieuw Rossi helmpje Reviewed by GPworld on januari 22, 2015 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.