2015 Valentino Rossi

Afgelopen week is van Valentino Rossi de 2015 motorfiets door Maisto aangekondigd voor april-mei in de schalen 1/10 en 1/18. Hier te bestellen.

Normaal zijn deze motorfietsen op een hoop plekken te koop, met name de 1/18 uitvoeringen wat ons er al toe had gezet om te stoppen met deze kleintjes. Schiet niet op, wij op voorraad nemen en de klanten kopen ergens anders. Daarnaast is tot op heden dan ook nog niets van seizoen 2015 uitgebracht.

De aangekondigde Valentino Rossi modellen zijn exclusief voor de Italiaanse markt die wij hier naar toe zullen halen. Wellicht meer verkoop voor ons, niet op elke plek dus meer verkrijgbaar.

Steeds vaker worden artikelen exclusief bij rijders en teams aangeboden. McLaren en Mercedes hebben modellen en helmen die alleen in hun eigen shops worden verkocht. De Max Verstappen webshop is helemaal leider op het gebied van elke cent die ze kunnen pakken het ook niet na te laten. Daarnaast hebben Audi, Porsche, BMW steeds vaker dealer uitvoeringen van modellen die eerder op de markt komen (en duurder) als onze reguliere uitvoeringen.
2015 Valentino Rossi 2015 Valentino Rossi Reviewed by GPworld on januari 25, 2016 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.