Nieuwe aankondigingen Spark Models, Max, Ricciardo en Kvyat


Gistermiddag kregen we van Spark Models een drietal modellen als aankondiging voor ongeveer uitlevering in september. De mooiste is uiteraard de Spanje uitvoering van Max Verstappen in de schaal 1/43 (Red Bull). Binnen twee uur na plaatsing op onze website hadden we al dik 100 voor bestellingen....loopt lekker dus.

Zoals een hoop winkelklanten weten, geeft mijn mobiele telefoon een "Che-Ching!" geluid als er een bestelling op één van onze websites wordt geplaatst.....zit je dan gisteravond in een restaurant aan de onbeperkte schnitzels....telefoon leek wel een kermisattractie!

Voor diegene die dit historische model niet willen missen, bestel hem hier.

Ondertussen al veel vragen ook gekregen waarop dit het antwoord is: Nee, een 1/18 is nog niet aangekondigd en Minichamps heeft ook nog geen model aangekondigd. Als het zover is maken we het weer bekend.

Een tweede model dat Spark heeft aangekondigd is de Red Bull RB12 van Daniel Ricciardo met de cockpit bescherming waarmee hij op vrijdag in Rusland mee reed.

Tot slot, niet geheel onverwachts dat deze ook uitgebracht zal worden, de Toro Rosso van Daniil Kvyat,
Nieuwe aankondigingen Spark Models, Max, Ricciardo en Kvyat Nieuwe aankondigingen Spark Models, Max, Ricciardo en Kvyat Reviewed by GPworld on mei 19, 2016 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.