Spark Models 1/18 2015 Max Verstappen nieuwe leverdatum

Het model van de 2015 Toro Rosso STR10 van Max Verstappen in de schaal 1/18 zal door Spark begin juni worden uitgeleverd.

Dit model was in eerste instantie aangekondigd voor februari/ maart. Eind maart besloot Spark dat deze mee zou komen (net als de Sainz uitvoering) met de container verscheping voor aankomst in Europa begin Mei.

Echter.....door een foutje in de fabriek in China door wellicht een medewerker die een beetje kleurenblind is, hadden op alle modellen van zowel Sainz als Verstappen de voorvleugels de verkeerde kleur. Foutief was de voorvleugel blauw gemaakt, terwijl deze zwart hoort te zijn (gedeelte onder de neus).

Gevolg is, Max heeft de boot naar Europa gemist voor de levering van Mei en bij Spark hebben ze ondertussen alle voorvleugels vervangen. Inmiddels is bekend geworden dat de levering Max modellen met de containers meevaren die begin Juni in Europa worden verwacht.

Foutje kan gebeuren maar wel een slordig foutje. Helemaal als je bedenkt dat ze vorig jaar de 1/43 uitvoering wel juist hebben uitgebracht. Gelukkig dat Spark de fout corrigeert in tegenstelling tot Minichamps die vorig jaar de 1/43 modellen gewoon uitgeleverd heeft met de Nederlandse vlag op z'n kop met de hoop dat het niemand zou opvallen....

Onderstaand de afbeeldingen met de foutieve blauwe voorvleugel en met de zwarte vleugel:Spark Models 1/18 2015 Max Verstappen nieuwe leverdatum Spark Models 1/18 2015 Max Verstappen nieuwe leverdatum Reviewed by GPworld on mei 04, 2016 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.