Gejat photoshop werk


Het Max Verstappen Red Bull blikje is sinds een tijdje verkrijgbaar in de verschillende supermarkten voor euro 1,25. Inmiddels zijn er uiteraard ook “handelaartjes” op marktplaats die hetzelfde blikje verkopen voor 4 of 5 euro exclusief verzendkosten. Zou daar echt iemand intrappen?

Sinds de Max Verstappen hype zijn er verschillende zolderkamer verkopers bij gekomen die nu ineens ook handelen in Max Verstappen modellen. Wil je daar als consument wel bij kopen? Vaak niet eens goedkoper….waarom zou je dan bij een sjacheraar kopen? Wat zijn je zekerheden?

Onlangs betrapten we een verkoper erop die ons photoshop werk gestolen had om zijn Max Verstappen modellen aan te prijzen op marktplaats. Zelf werkt zo een figuur overdag, om in de avonduren modellen via marktplaats te slijten. Op z’n website staat dan ook dat je alleen na 19.00 uur kunt bellen.


Dan zijn wij als winkel en webshop 100% bezig inclusief foto’s maken en bewerken en voor eigen commercieel gebruik te gebruiken. Zou ik het niet 100% doen, kan ik overdag ook ergens anders extra salaris erbij halen of gewoon languit op de bank hangen.

Door een marktplaats verkoper wordt simpelweg ons onderstaande photoshop overgenomen en bij meerdere advertenties geplaatst zonder ons toestemming te vragen. Internet is immers vrij is de gedachte, je kan zo van een ander alles overnemen en gebruiken. Ongeacht de kosten en tijd die wij hebben besteed aan de foto’s (en bewerken). Deze verkoper heeft na onze melding wel meteen de advertenties verwijderd. De serieuze winkels/ webshop's zorgen voor eigen fotomateriaal of krijgen toegeleverd van de fabrikanten. 

Dan kan je beter je fotomateriaal "lenen" van een website ergens uit Pakistan die er waarschijnlijk toch nooit achterkomt ipv Nederlandse websites.
Order van de dag. Vandaag de eerder deze week gemelde levering Spark Models en morgen de eerder gemelde levering van Minichamps.
Gejat photoshop werk Gejat photoshop werk Reviewed by GPworld on juni 23, 2016 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.