Interessant! Documentaire over het Williams F1 team

Gisteren werd bekend dat in Augustus een Blu Ray en een DVD gaat verschijnen over het Williams Formule 1 team. Heel erg interessant! Verdere gegevens over prijzen en exacte levertijd is nog niet bekend, we willen als het even kan deze sowieso in het assortiment opnemen.

Fans van de Formule 1 en het team van Williams kunnen deze zomer hun hart ophalen: er komt een documentaire over de roemruchte en succesvolle renstal uit. De film, gemaakt onder leiding van BAFTA-winnaar Morgan Matthews, gaat 11 juli in première en bevat unieke en originele beelden uit het verleden.

Naast beelden van races zijn voor de documentaire ook interviews met onder meer Sir Patrick Head, Sir Jackie Stewart, Nigel Mansell en Nelson Piquet gebruikt. Ook zijn unieke, nooit eerder vertoonde, beelden van achter de schermen te zien. "Het is een eerlijk, authentiek en en geweldig portret van één van de meest bijzondere verhalen in de autosport", melden de makers. Teameigenaar Sir Frank Williams is trots op het eindresultaat: "Ik hoop dat fans van deze film genieten op de manier waarop ik genoten heb van de autosport. Ik ben blij dat zowel de mensen binnen het team als mijn familieleden in de film naar voren komen als echte helden van dit verhaal."


De dagelijkse leiding van het Formule 1-team is sinds enkele jaren in handen van Claire Williams, de dochter van Sir Frank. Ook zij is blij met de documentaire: "Het vertelt het verhaal van de twee grote liefdes in mijn vaders leven. Iedereen kent zijn passie voor de autosport, maar niet iedereen weet het bijzondere verhaal van mijn ouders' huwelijk. Het is mooi dat deze film ook de cruciale rol van mijn moeder aan het licht brengt. Ze heeft de familie, en daarbij ook het bedrijf, overeind gehouden. We zijn enorm trots op de film en de boodschap die ermee afgegeven wordt. Het laat zien waar wij als mensen toe in staat zijn. Ik hoop dat het mensen inspireert, zoals het verhaal van mijn ouders mij geïnspireerd heeft. We zijn trots op ons verleden maar, zoals mijn vader dat wil, ook klaar voor de toekomst. We willen voortborduren op hetgeen Frank heeft opgebouwd", aldus de teambaas.

Vanaf begin augustus is de film over de historie van Williams te zien in bioscopen in het Verenigd Koninkrijk.
Interessant! Documentaire over het Williams F1 team Interessant! Documentaire over het Williams F1 team Reviewed by GPworld on juli 01, 2017 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.