Mooi weekend!

Wat een mooi (auto)sport weekend. Max Verstappen die 21 jaar na zijn vader de Masters wint. Slechts tegen 10 andere deelnemers maar toch de beste weer. En hij moet het nog steeds even doen. Mocht Max, het halen tot Formule 1, waarschijnlijk goed voor de verkoop van schaalmodellen.

IndyCars, de wedstrijd van gisteravond was niet zo leuk als voorgaande wedstrijden maar welk leuk om Montoya voor het eerst sinds 2000 weer een race te winnen. Iedereen die zeurt over Formule 1 regelgeving, dat het saai is en altijd dezelfde winnen. Neem dan eens de moeite om IndyCars te kijken!

Formule 1 op Silverstone was ook leuk. Goed geluid of slecht geluid met deze V6 motoren, ach....de race zelf was leuk. Leuker als de meeste 2013 races toen we wel goed geluid hadden. En gelukkig heeft Hamilton de kloof naar Rosberg weer gedicht. Zoals bekend moeten we bij Minichamps en Spark van te voren opgeven hoeveel modellen we willen hebben. Gokken op Rosberg gaan we niet doen want daar verkopen we elk jaar niet eens een handjevol van. Dus Hamilton moet gewoon kampioen worden anders kunnen we de groep verzamelaars van wereldkampioenschaps auto's niet bedienen. In deze groep is er ook niemand die zelf risico wilt nemen en beide modellen besteld, dan gaan wij het risico ook niet nemen. Zitten wij de komende 10 jaar met 2014 Rosberg modellen als Nico geen kampioen geworden is.
Via onze partner Sanoma, kunnen wij van TW Steel voor euro 289,95 het Yamaha MotoGP horloge aanbieden. Wij hebben deze zelf niet op voorraad liggen maar worden opgestuurd door onze partner. Elders kost dit horloge euro 329,95. Hier te bestellen.

Mooi weekend! Mooi weekend! Reviewed by GPworld on juli 07, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.