Plankgas en afbeeldingen Elite Models - Ferrari

En zoals ondertussen bij de meeste mensen al bekend door facebook en twitterberichten, nieuwsbrieven en onze website, maar voor diegene die dat allemaal gemist hebben: Plankgas Ayrton Senna stripboek is na twee keer uitstellen gisteren toch binnen gekomen. Op het moment dat je er bijna niet meer in zou geloven is het album een dag eerder als de uiteindelijk beloofde datum hier bezorgd.


Ze gaan hard, van de halve pallet is het meeste ook alweer verstuurd maar we hebben er nog een paar over. Hier te bestellen. (Plankgas albums zijn nooit bij te bestellen)


Elite Models is de laatste dagen flink bezig met foto’s van de laatste Ferrari modellen die ze zullen uitbrengen aan het verspreiden. Zo hebben we in de laatste dagen foto’s ontvangen van de 2013 Ferrari F138 van Fernando Alonso, zowel schaal 1/18 als schaal 1/43. En de eerste afbeelding van de 1976 Ferrari 312T2 van Niki Lauda.








Plankgas en afbeeldingen Elite Models - Ferrari Plankgas en afbeeldingen Elite Models - Ferrari Reviewed by GPworld on juli 16, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.