Renger van der Zande

Onze Facebook en Twitter vriendjes hadden de aankondiging gisteren al gezien: Spark Models heeft in de schaal 1/43, de 2014 Mercedes-Benz SLS AMG GT3 aangekondigd in de Martini livery van Renger van der Zande. Dit is de winnende auto van de Hankook 12 hrs race op Zandvoort, begin dit jaar.

Het model is aangekondigd voor eind dit jaar en zal worden geproduceerd in een oplage van 750 stuks, inschrijving dus noodzakelijk! Klik hier om te bestellen.

De laatste jaren ontpopt Renger van der Zande zich steeds meer als all-round coureur maar horen we hem ook steeds vaker als mede commentator op RTL7 bij DTM, Indy500 en 24 uren van Le Mans waarbij hij op een leuke manier de juiste mix van anekdotes, feiten en verslaggeving weet te combineren.
Situatie Williams Martini racing kleding.
Op onze site hebben we de leverdatum van deze kleding al een paar keer verschoven. Oorospronkelijk door leverancier aangekondigd voor eind juni maar met onze ervaring met deze aankondigingen hadden wij half juli aangehouden.
Inmiddels hebben wij de factuur ontvangen (en betaald!) waarna de spullen verstuurd kunnen worden. Bij deze leverancier geldt dat op het moment dat we de factuur krijgen, de zending klaar staat en verstuurd zal worden zodra ze de centen hebben ontvangen. Daar het transport dan nog een paar dagen gaat duren, verwachten we dinsdag of woensdag de artikelen hier te hebben.
We gaan niet alles krijgen wat we hebben besteld maar wat nu op onze website staat kan nog besteld worden. (Op dit moment is alleen T-shirt XL uitverkocht), de rest is nog beschikbaar. Klik hier voor overzicht.

Renger van der Zande Renger van der Zande Reviewed by GPworld on juli 24, 2014 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.