Ayrton Senna 1983 F3 car


Binnenkort komt deel 29 uit in de Ayrton Senna 1/43 car collection. De 1983 F3 Ralt Toyota waarmee Senna het Brits F3 kampioenschap won. Nu hoor ik daar mensen roepen: "en nummer 28 dan?". Waarschijnlijk is nummer 28, de Macau F3 auto. Klik hier om alvast de F3 te bestellen.

Volgende week leverbaar:
1/18 Hotwheels Ferrari F2007 Kimi Raikkonen, Cherry Red
1/18 Elite models 1960 Batmobiel.

Dit weekend wordt Magny Cours voor de laatste keer door het F1 circus bezocht. Jarenlang al die verhalen dat er niets in de omgeving is te doen maar waarom? Het F1 circus leeft in de paddock en de F1 fans brengen ook het weekend door op het circuit of op de camping, wat maakt het dan uit wat er in de omgeving is. Alsof in de nabije omgeving van Spa Francorchamps wat te doen is.

In ieder geval valt het me op dat ik van ontzettend veel klanten hoor dat ze dit jaar naar Magny Cours gaan. Vanuit Rijsbergen heel veel plezier gewenst!

Ontspanningsruimte GPworld
Het zou eigenlijk door de Arbo Wet verplicht moeten worden om in iedere werkomgeving een ontspanningsruimte te hebben. Geen rookhok gezeik, nee gewoon een relaxruimte. Om alvast op deze wet vooruit te lopen heeft GPworld op de zolder achter de winkel alvast een ruimte ingericht. Poolen, slotracen, airhockey, darten, het is allemaal mogelijk:







Ayrton Senna 1983 F3 car Ayrton Senna 1983 F3 car Reviewed by GPworld on juni 19, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.