WE ZIJN EEN F1 SHOP!!!

Er gaat een complete Ayrton Senna Minichamps collectie naar de winkel komen. Opgekocht van een GPworld klant. Schaal 1/43 de Ayrton Senna collection, de helmenset, 1/2 Senna helm, 1/18 Lotus Portugal op regenbanden en de giftboxen 1/43 van zijn 1e overwinning en de laatste overwinning.

Het één en ander is al gereserveerd maar voor wie zaterdag naar de winkel komt om zijn Senna collectie aan te vullen is er genoeg over. Vanaf zaterdag zijn de artikelen ook op de site te vinden.

Bovendien komt morgen van New Ray in de schaal 1/12 de Senna MV Agusta F4 motorfiets binnen. Nog geen foto van.

Nu zijn er niet zoveel winkels die dit soort race artikelen verkopen. Maar je zou toch zeggen dat als je in de etalage kijkt en je ziet schaalmodellen, petjes, shirts, boeken en dvd's liggen dat je toch wel een idee krijg wat er verkocht wordt. Dus nu, nog nooit eerder gepubliceerd zo een beetje de meest rare vragen die we hebben gehad.

We verkopen niet: Pokomon kaarten, voetballen, volleyballen, visnetten, galajurk, vishengels (naar visboer doorgestuurt), zonnescherm, horloge batterijen, oplaadbare batterijen, m8 boutjes, koplamp voor motorfiets, reis naar Eurodisney (naast me zat reisburo), benzineblik, brommerplaatje, dartpijltjes, zonwering voor in de auto, winterbanden, pantoffels, televisie, GPS systeem, claxon, een poolse tank???, bingo apparaat, kapmes, soldeerbout, opblaasboot, kogellagers, een tom tom en nee, je kan ook je haar hier niet laten knippen.

Je zou zeggen er blijft dan nog weinig over maar voor race gerelateerde artikelen ben je van harte welkom hier! Bij twijfel zie
www.gpworld.nl voor het assortiment.
WE ZIJN EEN F1 SHOP!!! WE ZIJN EEN F1 SHOP!!! Reviewed by GPworld on juni 05, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.