Ferrari concept cars

RedLine komt binnenkort met Ferrari 1/43 concept modellen. Deze modellen zijn gebasseerd op de inzendingen voor de Ferrari design competitie: "New concepts of the Myth". Bovenstaand de foto's van de eerste 2 modellen, de Ferrari Fiorano en de Ferrari Millechilli.
Vandaag komt als het goed is binnen, de 1/43 Ferrari 2007 constructors set. Felipe Massa en Raikkonen in één keer, in de donkere cherry-red kleur. Geproduceerd door Hotwheels. Klik hier om te bestellen.

Ook komt vandaag dan met dezelfde zending de 1/18 Elite, Michael Schumacher Ferrari Enzo binnen. Dus zeg maar zijn "privat car", waarbij onder andere onder de motorkap de handtekeningen staan van de mensen die hem in elkaar hebben gezet. Dus niet de Chinese handtekeningen van de hotwheels medewerkers maar van degene die de echte gebouwd hebben. Snappie? Klik hier voor foto of bestellen.
Ze zijn bezig met een nieuwe Knight Rider serie. De nieuwe Kitt vind ik persoonlijk helemaal niets, en wat is Knight Rider nou zonder David Hasselhof? Geef mij maar de oude KITT. Vandaag komt als het meezit, dit 1/18 model binnen voor de filmkast. Hij kan niet praten maar wel werkend lampje. Klik hier om te bestellen.

Dartbord.
In de GPworld launchroom hangt eindelijk ook het dartbord op zijn plek. Eerst een gipsenwandje gemonteerd, dan een plaat zachtboord voor alle missers en dan het dartbord. Kasper kan namelijk niet recht gooien, dus dat zachtbord is noodzakelijk want die gooit het hele gipsenwandje aan flarden. Hij zit met zijn pijlen vaker naast het bord dan dat hij wat raakt.
Ferrari concept cars Ferrari concept cars Reviewed by GPworld on juli 31, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.