Pescarolo


Komende vrijdag komt de schaal 1/18 Pescarolo Judd #16 van Le Mans 2007 binnen. Geproduceerd door Spark models een schitterend model wat nog niet eerder in de schaal 1/18 is geproduceerd. Klik hier voor info bestellen.

GPworld BLOG Aktie:
Degene die bovenstaand model als eerste besteld ontvangt gratis dit Michel Vaillant dossier:
GPworld heeft een klant die schaal 1/8 Valentino Rossi helmpjes spaart. Gelukkig voor hem (en vele anderen komt er deze week weer één uit). Deze klant, wiens naam begint met de P en eindigt op ETER, laten we hem voor het gemak maar Peter noemen. Peter komt altijd op de fiets uit Breda naar Rijsbergen. Stukkie trapppen dus blij als hij op de plaats van bestemming is. Dan komt Peter met bezweet voorhoofd binnen en wordt welkom geheten in de GPworld Sauna. Dat was voorheen het vaste ritueel maar deze week kan Peter bijkomen in de airco-gekoelde GPworld winkel ! Dus Peter neem je sjaal maar mee!

Pech met de nieuwe auto. Zoals de meeste weten hebben we sinds 1,5 week een FIAT 500. De eerste de beste overstekende gans heeft het voorbumper al flink beschadigd. De auto in betere tijden:
Pescarolo Pescarolo Reviewed by GPworld on juli 28, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.