Weinig nieuws

Er is weinig nieuws te melden.

De Panoz DP01 in de schaal 1/18 zien er mooi uit, compleet van metaal. Dus een aardig gewicht want ook de voor en achtervleugels zijn van metaal. Het enige wat niet mooi is, is het rijdersfiguur. Ten eerste veel te klein en daarnaast is het een soort gummy-flexibel achtig iets.
Gelukkig is de mogelijk daar om het poppetje eruit te halen! Dan blijft er een stoere raceauto op echte racebanden (slicks) over!
Het is niet handig als je een nieuwe auto koopt die je eind mei verwacht maar nu nog niet hebt. Het is nog onhandiger als je je oude auto al hebt verkocht eind mei omdat de nieuwe er aan zat te komen. Gelukkig zit de post maar op +-200 meter afstand. Dus ik ga nog even verder inpakken en dan maar een paar keer lopen om de alle pakjes te versturen.

Airco!
Zal je net zien dat het deze week waarschijnlijk bloedheet zal gaan worden en vanaf zaterdag de rest van de zomer slecht weer zal worden. Vrijdag wordt er een airco in de winkel geinstalleerd. Dus geen zwetende hoofden meer, geen klachten meer, geen vluchtende klanten meer. En ook niet meer de flauwe opmerking als iemand 40 graden in de winkel warm vind dat ik zometeen de kachel maar uit zal zetten.

Maar dan wil ik ook niemand horen dat ze het fris vinden in de winkel !
Weinig nieuws Weinig nieuws Reviewed by GPworld on juli 14, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.