Ferrari Enzo dashboard


Voor diegene die geen Ferrari Enzo in de garage hebben staan komt in september de fabrikant GMP met een schaal 1/6 dashboard. Allemaal werkende knopjes en dashboard verlichting, heel gaaf gemaakt. Eigenlijk ook wel leuk voor degene die er wel één in de garage hebben staan. Voor meer foto's mail even naar info@gpworld.nl

Klik hier om alvast te bestellen.
Afgelopen week is dan van Minichamps het 1997 helmpje van Rossi uitgekomen. Een maand geleden zou het 2007 Mugello helmpje komen, maar ineens was deze verdwenen vanaf de Minichamps releaselijst. (waarschijnlijk in een andere dimensie terechtgekomen). Hoe dan ook, op
http://www.minichamps.de/ staat dit helmpje nu weer vrolijk op de uitleverlijst. Dus binnenkort verwacht: 2007 helmpje Valentino Rossi, mugello. Klik hier om te bestellen.

Live F1 op je computer.
Afgelopen weekend uitvoerig getest en het werkt prima. Tijdens de vrije trainingen geen commentaar maar wel de racegeluiden en onboard radio's. Op zaterdagmiddag de kwalifikatie met commentaar van ITV, met Martin Brundle. Dus goed commentaar en geen slap geouwehoer over een halve nederlander in een Renault. Alles werkt prima. Dus tijdens de eerstvolgende vrije training ga naar:
http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf
Zet hem bij je favorieten. Nu staat het beeld zwart, maar zodra de 1e training start, WHOPPA, live tv. (athans, zo ging het afgelopen weekend)
Ferrari Enzo dashboard Ferrari Enzo dashboard Reviewed by GPworld on augustus 04, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.