Hamilton 1st podium model

Soms vraag ik me af of ze bij Minichamps niet helemaal de weg kwijt zijn. Kan er niet gewoon een vent daar neergezet worden die gewoon kan aangeven wanneer een model ongeveer uitkomt. Dat ze dan een maandje later uitkomen is wel geaccepteerd maar sommige modellen komen 4 jaar later uit als aangekondigd! Dan is er ook nog iemand nodig op de afdeling ontwikkeling met enige creativiteit in zijn donder:

Onderstaand de foto van de 1/43 Lewis Hamilton 1st podium schaalmodel die binnenkort uitkomt. Leuk model als je er zo naar kijkt en verder nog geen normale 1/43 2007 Lewis Hamilton in de kast hebt staan. Dus in Januari dit jaar kwam de 1/43 2007 Lewis Hamilton auto uit. Dan heeft Minichamps nog eens 7 maanden nodig gehad om een doosje met Lewis erop te bedenken en uit te brengen onder de noemer Lewis Hamilton 1st podium. Maak er dan wat leuks van! Een juichend figuur erbij, een flipbox, 1/8 helmpje erbij, versleten banden, vuil op auto, 1/43 champagne spuitend figuur erbij, etc. Er valt genoeg te bedenken. Alles is beter als de standaard auto te pakken en in een andere verpakking uit te brengen en deze gelimiteerd aan te bieden. Hoewel gelimiteerd....9999 stuks kan je niet gelimiteerd noemen. 9999 stuks staat eerder gelijk aan ongelimteerd. Dan hoor je iemand van Minichamps zeggen: "ja, maar 9999 stuks wereldwijd is niet veel". Wereldwijd? Een stukje van Europa en een stukje Noord Amerika alleen bedoel je! Alsof er in Zuid Afrika of Afghanistan Hamilton modellen te koop zijn? Eten hebben we niet maar wel een Hamilton model in mijn hut! Met gelimiteerd wereldwijd wordt er bedoeld: 9999 stuks verdeeld over 5% van de wereldbol.

Dus voor degene die het standaard 1/43 model nog niet hebben, klik
hier om alvast te bestellen. En voor degene die wel al het normale Hamilton model hebben; laat deze links liggen. Dat geeft misschien een signaal naar Minichamps dat ze toch wel creatiever kunnen zijn ipv dit uitmelken.


Vandaag komt binnen:
1/43 Spark Models, Concept car Ferrari Millechili (opnieuw) Klik hier om te bestellen.
1/43 Spark Models, Concept car Ferrari Fiorano. Klik hier om te bestellen.
2008-2 katalogus minichamps, klik hier om te bestellen.
1/43 Diverse modellen Minichamps whiteline. Klik hier voor het overzicht.
1/8 Valentino Rossi helm, 2007 Jerez test. Klik hier om te bestellen.

Over de Rossi helmen gesproken. Op de website van GPworld is er nu een aparte, wat duidelijkere katagorie voor de Rossi helmen. Klik hier om te bekijken.

Minichamps volgende week, niet veel maar toch:
1/43 Minichamps White Line: Mercedes CLS

Hamilton 1st podium model Hamilton 1st podium model Reviewed by GPworld on augustus 22, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.