Jordan set


Binnenkort komt er een Jordan F1 set uit bestaande uit de eerste Jordan (misschien wel de mooiste F1 auto ooit), en de laatste Jordan (dat sponsorloze, gele ding). De eerste hebben ze van Bertrand Gachot gemaakt, keertje wat anders als de Schumacher versie. De laatste Jordan is van Tiago Monteiro. Schaal 1/43 geproduceerd door Minichamps. Klik hier om te bestellen.

Dan komt er binnenkort ook een testauto uit van Alonso. Dit is de 2007 Renault waar Alonso in getest heeft. Schaal 1/43 geproduceerd door Minichamps. Klik hier om te bestellen.

Sommige hadden het al gezien in Breda. Het oude GPworld pand staat nu ineens weer te huur. Mijn contract is destijds afgekocht toen ik naar Rijsbergen ging. De nieuwe huurder, een uitzendburo heeft het daarna laten verbouwen, airco erin, nieuwe wanden en vloerbedekking. Alles klaar om er zo in te trekken. Alleen hangt er nog steeds een GPworld lichtbak. Nu zijn we dik een half jaar verder, blijkt het uitzendburo even geen zin/ tijd te hebben om een nieuw filiaal op te starten. Daar ze contractueel vastliggen, gaat de huur gewoon door voor ze tot ze het kunnen onderverhuren.
Blijkbaar worden uitzendkrachten toch te weinig betaald aangezien dat soort kosten gemaakt kunnen worden! Wat er ook zal gebeuren, GPworld is er helemaal vanaf en zitten op een lekker stekkie in Rijsbergen.
Jordan set Jordan set Reviewed by GPworld on augustus 27, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.