2008 BMW Sauber & Toyota


Hier zijn alvast de eerste foto's van de 2008 modellen 1/43 van Minichamps. De BMW Sauber van Nick Heidfeld met olifanten oren, of hoe ze ze ook mogen noemen. En de Toyota van Timo Glock. Volgend jaar in ieder geval weer slicks terug en alle flipjes, flapjes en flopjes van de auto's verdwenen.In 2009 is het 15 jaar geleden dat Ayrton Senna op Donington misschien wel zijn beste race ooit reed in de McLaren MP4-8. Met die gare Ford motor in de regen magistraal gewonnen.
Het is jammer dat Minichamps nooit een model hiervan heeft uitgebracht. Daar ze volgend jaar weer op Donington gaan rijden is het wel een mooie kans om de Senna collectie uit te breiden. Dus niet de standaard MP4-8, nee barge boards erop, regenbanden en vuil! En uiteraard een mooie doos. Mail je suggesties naar
service@minichamps.de
Misschien als er genoeg om gevraagd wordt gaan de mannen van Minichamps misschien wel denken dat het wel een goed idee is.
Voor de vrouwelijke wezens onder ons, stuur als bijlage een pikante foto van jezelf mee. Misschien helpt dat wel om ze bij Minichamps te overtuigen van het goede idee.
Gisteren is de WRC review DVD collectie nog uitgebreid met 1998. Klik hier om te bestellen.
2008 BMW Sauber & Toyota 2008 BMW Sauber & Toyota Reviewed by GPworld on september 04, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.