Tip van het huis

Voor wie geen 300 euro voor een F1 kaartje overheeft, komt er binnenkort een mooi alternatief. Jammergenoeg valt het op dezelfde dag als de A1GP op Zandvoort, 5 oktober, maar in Zolder rijdt dan ook de Superleague Formula.

Het concept slaat helemaal nergens op, het gaat er allemaal in deze opstartfase nog een beetje knullig aan toe maar het zijn wel heftige auto's. Geen gemiereneuk met earodynamische flipjes en flapjes maar gewoon een racewagen. Om het hele zootje voort te duwen aangedreven door een V12 motor. Juist die V12 motor is hetgene waarvoor ik naar Zolder ga. Lekker dat gejank aanhoren en beter nu naar Zolder als dat ze nooit meer komen omdat het voetbal concept toch niet bleek te werken. Klik hier om het geluid te horen.

De ticketprijzen zijn schandalig goedkoop in vergelijking met Formule 1. Voor algemene toegang kost het euro 15,- en voor een paddock kaart erbij nog eens euro 15,- Van diverse mensen heb ik gehoord dat ze bij het Superleague weekend op de Nurburgring met de paddockkaart zelfs over de startgrid mochten lopen en pas 5 minuten voor de start weg moesten.

Ik ben van de partij!
Tip van het huis Tip van het huis Reviewed by GPworld on september 25, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.