Ayrton Senna


Nu leverbaar, 2 verschillende Ayrton Senna pins. De één is zijn helm als pin, de ander de nacional senna cap als pin. Klik hier voor beide foto's.

Ik heb één 2ehands exemplaar (in goede staat) binnen van het Nederlandstalige boek: Ayrton Senna, de rechtervoet van God, geschreven door Jan Segers. Omdat ik er maar één heb en er altijd heel veel gevraagd wordt om Nederlandstalige Senna boeken, komt deze niet op de site maar wordt verkocht (euro 19,95) aan de eerste de beste die reageert. Boek is in 1994 uitgekomen, omdat de uitgeverij in 1996 failliet is gegaan, ondertussen ook een zeldzaam boek geworden. Het is leuk geschreven en leest vlot door. Een leuk stukje uit het boek:
"Snel lopen deed je als King Carl, snel fietsen als Eddy Merckx, snel zwemmen als Mark Spitz, snel skien als Alberto Tomba. En snel autorijden, dat deed je overal ter wereld als Senna. Niet als Prost. Niet als Mansell. Als Senna."
Hierboven de allereerste foto van de laatste Super Aguri voordat ze het strijdperk gingen verlaten. De Takuma Sato versie van de Super Aguri SA08 van 2008. Deze komt in de schaal 1/43 en wordt door Minichamps geproduceerd. Klik hier om alvast te bestellen.
Ayrton Senna Ayrton Senna Reviewed by GPworld on oktober 21, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.