Swift?

Nu vanuit voorraad leverbaar: Felipe Massa 2008 in de schaal 1/18. Ze hebben regen opgegeven, zou een hectische race niet een gaaf uiteinde zijn van het seizoen? Klik hier om te bestellen.
Binnenkort komt in de schaal 1/43 ook al de 2008 auto van Heiki Kovalainen. Persoonlijk vind ik Heiki een beetje tegenvallen. Een goede 2e rijder is het, maar ik had verwacht dat hij vaker echt voorin zou rijden. Wel een pechvogel 1e klas! Klik hier om alvast te bestellen.

Betreffende de CMC versie van de lang verwachte Ferrari 156 Sharknose kan ik het volgende melden:

Sehr geehrter Herr de Heer,

vielen Dank für Ihre E-Mail und für Ihr Interesse an unserem Modell.

Die erste Auslieferung unseres Ferrari 156F1, 1961 Start-Nr. 4 erwarten wir noch vor Weihnachten, frühestens Anfang Dezember.
Nach Eintreffen der Modelle hier in Denkendorf wird die sofortige Versendung an unsere Händler und Privatpersonen vorgenommen.

Gerne stehen wir Ihnen für weitere Informationen jederzeit zur Verfügung.

Mit freundlichen Grüssen / Best Regards CMC GmbH Classic Model Cars
Gisteren ook nog een swift binnen gekregen. Een watte? Nee. niet zo een ding om de vloer mee te reinigen. Het is de 1999 Swift-Ford van Michael Andretti uit de CART series. Zelf ben ik altijd een enorme fan van deze serie geweest, in de hoogtijdagen. Niet die laatste seizoenen toen er nog maar 17 meededen. En helemaal niet het allerlaatste seizoen, waar de serie al op sterven na dood was. In 1998-1999 waren er verschillende chassis bouwers, verschillende bandenfabrikanten, verschillende motoren, veel deelnemers, grote namen en schitterende auto's. Toen werd je niet zomaar rookie of the year. Maar hopelijk komt dat allemaal weer een beetje terug in de IRL serie. Klik hier om in ieder geval de Swift aan te schaffen.

Swift? Swift? Reviewed by GPworld on oktober 30, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.