2008 McLaren steering wheel

Binnenkort komt Amalgam uit met de 2008 stuurwiel in de schaal 1/4. Zondag zullen we weten of dit het wereldkampioens-stuurtje is! Klik hier om alvast te bestellen.

Van Casey Stoner zouden net als Valentino Rossi ook wat figuren uitgebracht gaan worden door Minichamps. Drie stuks waren aangekondigd, 2006 rijdend, 2007 met vlag rijdend en een figuur spuitend met champage. Echter deze rijdend met vlag is nu gecancelled. Maar, er komt wel een compleet pakket van Ducati+Stoner in één doos, de Philipe Island versie.

Wat wel leuk is, is dat IRL coureur Tony Kanaan (bij kenners ook wel bekend als Tony Banaan) op het volgende filmpje een rondleiding geeft in zijn huis. Waarom ruzie over welk kanaal je opzet, je hangt gewoon 4 tv's op! Klik hier om te kijken.

1 november
Vandaag hebben onze zuiderburen een vrije dag en is alles daar gesloten. Ik ben al een paar keer gebeld of dat onze winkel gewoon open is.
Dus voor onze Belgische vrienden........wij zijn van 09.30 tot 17.00 uur vandaag geopend (net als rest van Nederland). Dus kom gezellig langs!
2008 McLaren steering wheel 2008 McLaren steering wheel Reviewed by GPworld on november 01, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.