Robert Doornbos

Nu gaat in het nieuwe seizoen Robert Doornbos eindelijk in de IRL series rijden, is de IRL licentie van GreenLight verlopen. Mits deze verlengd of opnieuw aangeschaft zal worden, geen IRL auto van Bobby D volgend jaar dus.

Hebben wij in Nederland vanaf mei tot eind december geen vrije dagen meer, is het bij onze zuiderburen anders. Onze Belgische vrienden hebben na de vrije dag van vorige week de luxe om nu alweer een feestdag te hebben. Dinsdag 11 november is alles daar gesloten. Daarom hebben een hoop (slimme) Belgen de maandag ook vrijgenomen. Daar GPworld maar een paar kilometer van de grens zit, geef ik het nog maar even aan:

Maandag is GPworld geopend van 13.00 - 18.00 uur. Dinsdag van 09.30 - 18.00 uur.

Op de website www.formula1.com staat een gaaf filmpje van de seizoensfinale van Brazilie.
Via deze link kom je terecht op een site met een verzameling van de RTL jaarclips.

Vanochtend de kwalifikatie gekeken voor A1GP in China. Dacht ik even dat A1GP met Michelin en Ferrari een stuk professioneler was geworden, dan slaat dit gekke baantje in China weer alles na het Zandvoort debacle. Het duurt zo lang om een auto uit de grindbak te halen dat het lijkt alsof de marshall's geen benul hebben dat er een raceweekend op het circuit is. Omdat dat allemaal zo lang duurt, schrappen ze maar gewoon een sessie. De gemiddelde kart wedstrijd is nog beter georganiseerd!


Robert Doornbos Robert Doornbos Reviewed by GPworld on november 08, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.