Barrichello zien we dus niet meer terug

LET OP! VANAVOND GEEN KOOPAVOND!

Honda uit de F1. Sportief gezien niet echt een drama. Honda is al jaren een schim van wat ze in de jaren 80 presteerden maar nog minder auto's op de grid is erg jammer. Hopelijk volgen niet nog meer F1 teams. Zou Sex Mosley toch gelijk hebben met zijn standaard motorverhaal om de kosten te drukken? Had Honda niet beter een fatsoenlijk marketing team aan kunnen trekken om sponsoren te werven in plaats van het Earth concept? Gelukkig komen we nu wel eindelijk van Barrichello af. Weinig prestaties maar wel een hoop bleren om nog maar een beetje media aandacht te krijgen.

Natuurlijk was Rubinho tweede rijder bij Ferrari. Dat wist iedereen voordat je bij Ferrari ging rijden, dan had je niet je handtekening onder dat dikbetaalde contract moeten zetten. Dan achteraf zeuren dat je niet mocht winnen. Ik heb Eddie Irvine, die hetzelfde contract had, nog nooit daar over horen klagen. Die heeft zijn poen gepakt, bij Ferrari gedaan wat hij moest doen, geinvesteerd en stinkend rijk geworden. Bijna per ongeluk nog kampioen geworden ook!

Vandaag komt binnen van Minichamps:
1/43 Minichamps, Red Bull Renault RB04, Mark Webber
1/43 Minichamps, McLaren Ford M23, Nelson Piquet
Volgende week komt binnen van Minichamps:
1/43 Minichamps, Spyker, Markus Winkelhock

1/43 Minichamps, Toro Rosso, Sebastien Bourdais
1/43 Minichamps, Jordan Hart 192, Stefano ModenaSpark 1/43 serie Le Mans winnaars.
Een tijdje geleden was het al aangekondigd, maar volgende week komt deel 1 binnen. Spark Models gaat in de schaal 1/43 alle Le Mans winnaars uitbrengen in één collectie. De eerste die komt wordt de 2008 winnaar, de Audi R10 TDI #2. Klik hier om te bestellen.
Barrichello zien we dus niet meer terug Barrichello zien we dus niet meer terug Reviewed by GPworld on december 05, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.