1 jaar Rijsbergen

Vandaag zitten we 1 jaar met de winkel in Rijsbergen. Voorheen meer als 4 jaar in Breda centrum gezeten waar het vaak leek dat de winkel een openbaar museum was, mensen die komen schuilen voor de regen, mannen die rondkijken wachtend tot de vrouw klaar is met kleding shoppen. Enfijn, vanaf het eerste moment in Rijsbergen, zonder dat winkelend publiek, had ik veel betere omzetten. Dus kan zeggen dat de keuze om te verhuizen juist was.

Om 1 jaar in Rijsbergen te vieren is er vandaag 10% winkelkorting op het gehele assortiment. Exclusief lopende reserveringen of bestellingen.

Volgende week vrijdag komt er voor de mensen die Nederlandse coureurs sparen weer een nieuwe aanvulling op de collectie binnen. De 2008 Zytek van Michael Vergers waarmee hij deelnam aan de 24/u van Le Mans. Geproduceerd door Spark in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen.

Betreffende Minichamps nieuws is het eerste bericht vrij opmerkelijk. Lang lang geleden was er een Jenson Button die helemaal afgeschreven was door de Britse pers. Nog steeds had hij niet gewonnen met Honda, maar dan was er die chaotische regenrace in Hongarije in 2006 en pakte Button zijn eerste overwinning. (ook meteen de laatste waarschijnlijk). Minichamps kondigde daarna een mooi model van die auto aan met juichend rijders figuur naast de auto in zowel de schaal 1/43 als de schaal 1/18. Toen werd het stil, heel stil. Wat blijkt...........hij staat nu op de planning voor maart. En helemaal mooi: ze bedoelen Maart in 2009!

Andere Minichamps nieuws is dat komende maandag het 2009 programma bekend zal worden gemaakt. In het geval van Minichamps kun je het beter 2009 tot en met 2012 programma noemen. Maar in ieder geval, spannend wat ze allemaal gaan aankondigen.
1 jaar Rijsbergen 1 jaar Rijsbergen Reviewed by GPworld on januari 31, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.