MotoCourse boek


Vandaag, in een mum van tijd, is de presentatie van de 2009 Toyota F1 auto. Via deze link is de presentatie te volgen. Ben wel zeer benieuwd naar alle 2009 auto's met die nieuwe regelementen.
Vandaag komt het nieuwe MotoCourse boek binnen. Het boek 2008-2009, de 33ste uitgave alweer. Er zijn geen mooiere jaarboek als de AutoCourse en de MotoCourse. Klik hier voor meer info/ bestellen.

Het is gebruikelijk bij fabrikanten van schaalmodellen om nieuwe modellen aan te kondigen en dan later uit te leveren. Soms heel veel later. Alle fabrikanten hebben er blijkbaar moeite mee om gewoon te zeggen: We gaan model X inplannen, produceren en we brengen het in maand X op de markt. Laat het dan een keer een maand later uitkomen. Maar nu is het zo dat je eigenlijk op voorhand al rekent op een vertraging van een paar maanden wat in het ergste geval kan uitlopen tot een paar jaar.

Bij Amalgam is dat anders. De
A1GP Durban versie die voor GPworld gebouwd was, zou in oktober 2008 binnen komen. Deze kwam al in September. Het vervolg op dit verhaal, De 2005 A1GP Team Netherlands auto Brands Hatch versie, is besteld voor Februari 2009 maar staat op dit moment al in Bristol bij de douane.
MotoCourse boek MotoCourse boek Reviewed by GPworld on januari 15, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.